onsdag, februari 01, 2006

Keillers Park

Såg filmen Keillers Park på Filmfestivalen igår med Anton och Malin. Filmen bygger på händelserna i Keillers Park ett antal år sedan där homosexuelle Josef föll offer för ett hatbrott. En mycket hemsk händelse, som man dock inte lyckades skildra jättebra i filmen. Läs hellre om händelserna i Johan Hiltons fantastiska bok No tears for queers!

Var sen på en väldigt halvdan (och då är jag generös) spelning med Laakso, utan band. Väldigt tråkigt...eller som Ida beskrev spelningen med ett enda ord: antiklimax

Dagens tips: Om man har väldigt bråttom ska man lyssna på Daft Punks skiva Discovery i lurarna (särskilt låten Aerodynamic). Av den får man får nämligen en enorm lust att manga-springa supersnabbt, med jättehöga knän så bakgrunden bara flyger iväg! (Detta kan dock te sig lite märkligt för ens medmänniskor som troligtvis inte hör samma musik.)

2 kommentarer:

Frida sa...

haha såg en människa idag som måste ha lyssnat på daft punk, det var en kvinna som gick av bussen samtidigt som jag. Först gick hon normalt ca 20 meter, sen påbörjade hon en sprintlöpning som varade i ca 15 meter för att sedan abrupt återgå till att promenera i vanlig takt.. mycket märkligt.. för övrigt är den lilla "incidenten" med mitt tangentbord inte ett dugg roligt!!! Tar mig fram m.h.a skärmtangentbordet och det här inlägget har tagit ungefär 3 magnetic fields-låtar att skriva..

Unknown sa...

är det keillers park i Göteborg de menar? går den fortfarande?