onsdag, maj 08, 2019

den förhatliga yoyogiparken, golden gai m.m.

Bara för att vi hade maxat vår första dag betydde det inte att vi inte kunde maxa vår andra dag. På ett lugnt sätt så klart. Först drack vi finkaffe i Naka-Meguro och gick längs vattnet. Sen shoppade vi svarta ansiktsmasker på Don Quijotte. Därefter gav vi oss på den befängda idén att ha picknick i Yoyogiparken. För det första gick vi i typ tre kilometer innan vi ens hittade området där man kunde sitta i gräset, för det andra var det inte särskilt imponerande. Jag picknickar fan hellre i Slottsskogen än där. Jag fick dock dricka mitt livs första Strong Zero (nioprocentig, sockerfri alkoläsk) så jag var lycklig ändå.
 
Sen drog vi till Koreatown, shoppade sheetmasks och tog resans första (men verkligen inte sista) bad på ett allmänt bad. Det bjöds på väldigt befriande sittande tvagning, varma bad och höjdpunkten: bad med elchocker. Underbart!
 
På kvällen gav vi oss ut i galenskapen vid Shinjuku och drog av en runda i Golden Gai. Favoritbarer var Hip och Deathmatch in Hell. Innan läggdags återfuktade vi självklart med sheetmasks och strong zero.
 

Inga kommentarer: