söndag, september 07, 2014

lördag #2 (trädgården)

Igår hade Trädgården öppet sin sista kväll för sommaren. Trädgården är alltså en klubb under Skanstullsbron som är en tummelplats för medvetna stockholmare under sommarmånaderna. Ofta med ändlösa köer som Veronica Maggio ju har gjort en låt om. Lite oväntat har stället blivit centralpunkten för vår stockholmssommar (möjligen beror det på att vi har haft listplatser och därmed undvikit köproblematiken). Vi har hängt där ett par dagar i veckan och har haft ett antal episkt roliga kvällar. När vi hade dansat oss svettiga på bröllopsfesten drog vi därför dit igår för att fira av säsongen.

Iförda våra bröllopskläder VIP-dansade vi på bord tillsammans med våra fantastiska vänner (och bland annat L0r3ntz) medan konfetti regnade över ett sprängfyllt dansgolv. Efter stängning efterfestade vi en trappa upp tills all vår ork var slut och solen hade börjat gå upp över stan. Fantastiskt roligt!

Det känns dock som att sommaren nu officiellt är slut, vilket ju är tråkigt eftersom allt jag önskar mig är endless summer.












Inga kommentarer: