tisdag, december 16, 2008

gossip girl in real life

Jag antar att jag inte är den enda som känner en tomhet av ofantliga mått då det den här tisdagen inte kommer något nytt Gossip Girl-avsnitt. Tur är väl då att verklighetens GG-drama överträffar diktens. Låt mig guida er på en illusterad resa bakom kulisserna på Gossip Girl.

För det första är två av seriens aspiranter på tråkigast karaktär, "Serena" och "Dan", ett par i verkligheten. I alla fall var de det tills "Serena" sågs hångla med en random kille i lördags och paret på söndagen hade ett offentligt bråk. Ingen skvallersida har i detta nu ännu rapporterat om några ytterligare förvecklingar. Ah the dramz!


För det andra är "Blair" ihop med någon biroll från första säsongen. I helgen rapporterades det om att paret till och med ryktas planera för bröllop. Låt mig påpeka att "Blair" är född 1986.

På tal om födelseår är "Jenny" född 1993 och "Nate" 1985. Åtta års åldersskillnad verkar dock inte ha spelat någon roll när paret på ett flertal fester har setts hångla.

Lämpligt nog är även "Chuck" och "Vanessa" ett par in real life. Inspelningarna verkar vara mer effektiva för kärlekslivet än klockslaget 02.45 en lördagnatt.
Självklart ska inte heller "Lily" lämnas utanför verklighetens drama. Tyvärr är hon inte ihop med "Rufus" på riktigt, men hon är i alla fall gravid. Yay!
Spektakulärt som attan och helt sant enligt diverse skvallersidor (främst Perez förstås).

1 kommentar:

Anonym sa...

Woowwwwwwww, älskar "in real life" skvaller om vår absoluta favvo-serie!!