måndag, december 27, 2021

vi åkte till nyc!

Det känns helt otroligt men vi lyckades åka till New York, köra en roadtrip i Maine, New Hampshire och Connecticut och komma hem till Sverige igen. Det var helt fantastiskt! Känner mig otroligt tacksam och lycklig!

Vi flög direkt med SAS, tog tåget från Newark och promenerade sen från Penn Station till vårt hotell i West Village. Vi bodde tre nätter i våningssängar med delat badrum på The Jane Hotel. Det var inte glammigt och inte heller superpraktiskt i times of covid men det var helt ok.

Så fort vi hade lämnat av väskorna gav vi oss ut på stan. Vi åt en helt okej snabblunch på ett tyskt korvställe på Chelsea Market och gjorde sen en mäktig turistrunda. Vi gick the High Line, såg Empire State Building i julfärger, förundrades över ljuschocken på Times Square och såg den extremt frodiga granen vid Rockefeller Center. Det var så klart jättehäftigt. Vi var dock trötta redan innan av resan och blev ännu mer trötta av alla intryck.

Innan vi gick och la oss orkade vi dock med en drink och en riktigt bra cacio e pepe på Morandi i vårt område. Sen stapplade vi hemåt och kraschade glada och nöjda i våra bunk beds.

Inga kommentarer: