tisdag, juli 31, 2018

little america hotel

Vi rullade in i Salt Lake City framåt eftermiddagen och checkade in på The Little America Hotel. Vi trodde att vi hade bokat ett vanligt tråkigt hotell men det visade sig vara ett enormt hotell i klassen "affordable luxury". Väldigt spexigt.
 
Vi drog direkt ut för att kolla in stan. Och med det menar jag stans mikrobryggerier. Vi började på det lilla RoHa Brewing Project och fick smaka på en hel del spännande öl. Dessutom fick vi gå bakom kulisserna och fick se buteljeringsprocessen.
 
Lite ölinfo. Utah har en väldigt restriktiv alkohollagstiftning (p.g.a. mormoner). Det innebär att man inte får sälja starkare öl på barer än 4 %. Däremot får man sälja starkare öl på flaska eller burk som inte får konsumeras på baren. Bryggerierna får därmed vara kreativa och brygger ofta en svagare och en starkare variant av sina öl.
 
Efter några mellanöl var vi nöjda med RoHa och drog tillbaka till hotellet. På vägen köpte vi med oss öl från Epic Brewing som vi drack vid hotellpoolen - fast man inte fick (!). Vi maxade även spaanläggningen och avslutade med öl på vår balkong.
 

Inga kommentarer: