måndag, november 14, 2016

att hänga med barn

Min bror och brorson har varit och hälsat på i Bryssel i helgen. Då fick jag tillfälle att ägna mig åt favoritaktiviteten "att hänga med barn". Vi byggde Lego, hämtade pizza från Roni, vi var på Atomium, vi var till och med på Mini-Europa och såg miniatyrer av både Stockholms stadshus och Grand Place, vilket var gött för då slapp vi titta på den riktiga Grand Place. Vi var även och åt Michelin-mat på min favoritrestaurang WY, brorsonen var medelimponerad av maten men vi andra var nöjda. Efter nästan två dygn av barnhäng konstaterade jag att det är otroligt energikrävande att umgås med barn.

När sällskapet åkte mot flygplatsen promenerade jag raskt över till Daniel för att ha superhjältehäng då vi tittade på både senaste Captain America och senaste X-men-filmerna i 3D, drack öl och åt snask. Det var inte alls lika uttröttande som barnhänget.

1 kommentar:

Emelie sa...

Fantastiskt söt lille brorsonen. Verkar som ni haft det riktigt bra, smart med Mini-Europa! Och ingen tvekan heller om att du och din bror är syskon, superlika :)