lördag, juni 03, 2006

I could say I'm sorry

Igår kväll på väg ner från Olofshöjd kommer en kvinna på gatan och frågar om hon får låna en telefon. Hon var sju månader gravid, hade varit lika länge i Sverige och hennes man drack och slog henne. Vi ringde polisen och medan hon väntade satt hon och skakade. När polisen kom åkte hon iväg och vi gick på konsert. Samvetet är dåligt.

Annars en helt fantastisk kväll. Förfest och fotboll hos lovely Rasmus. Därefter TTA på Sticky. En av de bästa konserterna någonsin. De var helt fantastiska. Kommer aldrig att glömma när han höll mitt huvud och sjöng rakt till mig. Helt underbart!

Efter konserten begav sig spillrorna av kvällens gäng (dvs. underbara Estelle och Hannes) till nån fest på nån bakgård på konsthögskolan Valand. Helt underbar festivalstämning, och Service som stod och spelade underbar musik nere i nån skum källare. Fantastiskt! (Superlativen haglar!)

Fantastisk var även den här dagen. Åkte med Ida till havet vid Stenungsund och Ödsmål. Tog därmed turista hemma till kranskommunerna! Fantastisk sommardag att tillbringa vid havet, och allt jag har lärt mig om Idas hembygd skulle kunna fylla en hel blogg! Underbart!

Ikväll releasefest för Universal Poplabs nya singel I could say I'm sorry på GS2H. Lovely!

Dagens låt: Universal Poplab - I could say I'm sorry
"I could say I'm sorry but I'm not"

Inga kommentarer: