måndag, maj 21, 2018

roma

Jag ligger en dryg vecka back med bloggy. Ber om ursäkt för detta men det är inte helt lätt att både leva the fabulous life of Gergette och samtidigt hinna med att blogga om detta fantastiska liv.
 
Förra söndagen tog jag och Erik i alla fall tåget från Neapel till Rom. Det gick blixtsnabbt och snart hade vi checkat in på vårt spartanska hotell i Testaccio. Det var ett fint område med massa italienare som gick runt och bara hade det gött. Dessutom fanns en fantastisk ROA-mural bara ett par kvarter bort.
 
Vi hade lätt kunnat hänga runt i vårt område hela dagen men vi förspillde ingen tid utan drog istället för att titta på romerska lämningar. Erik gav två tummar upp till Colosseum och Forum Romana var riktigt häftigt. Efter ett hårt turistande drog vi till Trastevere och drack iskallt vin till pizza på Dar Poeta. På kvällen mötte vi upp Maj i våra kvarter för riktig italiensk middag på La Torricella. Det var gott och mättande. Vi hade dock plats för några drinkar på Sacripante Gallery, där rika italienare firade söndagskväll med livlig dans till italodisco. Det var obvi underbart!
 

Inga kommentarer: