fredag, februari 10, 2023

gbg i love u

Vi tog morgontåget till västkusten för vårt första besök till Göteborg på ett och ett halvt år. I vanlig ordning gick vi direkt från tåget till Bar Centro för frukost. Otroligt gott, otroligt trevligt. Är det Sveriges bästa ställe?

Efter frukosten vandrade vi runt i den krispiga vintersolen. Vi förundrades över alla höghus som hade hunnit byggas sen vi var där sist. Ganska mäktigt. Vi var så klart även förbi Artilleriet, som alltid ett inspirerande besök.

Vi vandrade ut till Majorna för lunch på Luckans Fisk & Skaldjur. Vi åt en otrolig fiskburgare och jag tog dessutom in ostron. Så gott!

Sen gick vi till Beerblioteks tap room för några timmar av mumsig öl. Vi svängde därefter förbi Stigbergets Shangri-La för ännu mer god öl. Efter att ha sett stället på instagram sen de öppnade tycker jag att det levde upp till förväntningarna. Mycket trevligt.

Det blev även premiär på O/O Bar där vi mötte upp Frida och Daniel. Ett otroligt kärt återseende. Så himla, himla roligt att få ha en helkväll på stan också. Vi drack öl och åt cacio e pepe på baren. Sen gick vi vidare till Moreno Pizza i helt otroliga lokaler. Det var det finaste jag har sett på länge. Dessutom god pizza och billig öl. Vi avslutade kvällen med ett till besök på Stigbergets Shangri-La.

Vi somnade gott i Lerum efter en fantastisk heldag.

Inga kommentarer: