måndag, maj 25, 2020

lerum, jonsered och partille

I lördags vaknade vi upp i ett stålgrått Göteborg. Utsikten över Majorna från terrassen hos Rasmus och Sofia var lika hisnande som vanligt.
 
Vi dröjde dock inte kvar så länge utan tog oss istället till Lerum för att fira Jacks femårsdag. Det bjöds på grillat, glasstårta och kalasstämning. Himla trevligt.
 
Efter kalaset tog vi pendeltåget en station till Jonsered för att besöka Poppels nyöppnade bryggeripub. Jag är inte främmande för bryggeribesök och var riktigt imponerad av både stämning, lokaler och öler. Är redan pepp på ett återbesök. Efteråt hann vi även med en liten promenad i den underbara grönskan i området runt Säveån.
 
Nästa stopp mot stan var ett besök hos Ida och Axel i Partille. Hundra procent mys. Dessutom viss avundsjuka på den enorma uteplatsen som badade i kvällssol och regn om vartannat.
 
Väl tillbaka i Göteborg mötte vi upp ett glatt gäng för en drink på Bruno innan hemmahäng hos Rasmus och Sofia. Efter en sådan heldag var vi helt utmattade och slocknade i soffan innan ens alla gäster hade gått. Det är tufft att va turist.
 

Inga kommentarer: